Dobro dosli na nasu web prezentaciju

ZLATO I EKSTREMNI POREMECAJI

COVID 19 , izazvao je svetsku pandemiju .

Nenajavljeno se pojavio 2020 godine i stavio celi svet u isti camac. U svetu je nastao pravi stampedo u borbi sa nevidjeno opasnim neprijateljem .
Svaki dan borimo se da sacuvamo nase najdraze , nase bake i deke, nase komsije. Nazalost, bolest je opaka i svaki dan odnosi veliki broj zivota.
Svi segmenti drustva ukljuceni su u borbu ,vojni i civilni sektor .
Najbolja zastita jesu preporuke izdate od strane Svetske zdravstvene organizacije : Socijalna distanca i ostanak kuci. Pokazalo se , da nas inicijalno stiti nas imunitet . Imunitet se ne stvara preko noci , vec je za to potrebno izvesno vreme.

COVID 19 , promenio je subjektivno i objektivno zivot svakog coveka.

COVID 19 , paralisao je privredne tokove u najvecem delu. Vlade donose pozitivne mere, da spase svoje ekonomije.

Ni svetsko trziste zlata nije ostalo imuno. Desio se poremecaj- najveci proizvodjaci zlata u svetu suspendovali su svoju proizvodnju zbog zastite ljudskih resursa i zbog sprecavanja daljeg sirenja bolesti.

Ako zelimo da gradimo finansijski imunitet ,Covid 19 nam je jasno pokazao da to ne mozemo raditi u ekstreminim situacijama ,kakva je ova.
Kao sto je unosenje vitamina najbolja zastita za ljudski imunitet ,tako je kupovina zlata najbolji nacin za stvaranje finansijakog imuniteta.

Svaki pojedinac , svako privredno drustvo moze da stiti svoj kapital ,tj. svoju aktivu na taj nacin.
Ako dosadasnja progresija privrednih tokova promeni svoj smer usled pandemije, cena zlata ce osetno porasti. Iskreno se nadamo i boricemo se kao deo socijalne zajednice da do toga ne dodje.

Investiciono zlato moze da se unovci i u ekstremnim situacijama, kakva je ova .
Sve renomirane firme sirom sveta, omogucile su terminsku realizaciju takvih zahteva svojim strankama .