Dobro dosli na nasu web prezentaciju

Zlatna poluga 5 grama

STATUS DOSTUPNOSTI PROIZVODA :
NA UPIT

DEKLARACIJA PROIZVODA :
Finoća zlata : 999.9 %
Ukupna masa : 5 g
Čista masa zlata : 5 g (0,032 oz)
Proizvodjac : Argor Heraeus.
Zemlja porekla : Svajcarska.
Zemlja uvoza : Evropska unija .
Uvoznik : Zlatara Gold.

SERTIFIKAT O AUTENTICNOSTI :
Svaka zlatna poluga poseduje medjunarodni sertifikat u okviru orginalnog fabrickog pakovanja proizvoda. Isti , sadrzi sertifikovane podatke :Tezinu i cistocu proizvoda. Uvoznik formira dodatnu dokumentaciju koja garantuje legalnost i nepovredivost fizickog integriteta proizvoda koji kupujete .

NACIN PLACANJA :
– Uplata na tekuci racun.
– Instant placanje.

NAPOMENA:
Otkupna cena je GARANTOVANA i vazi samo za klijente koji su kod nas kupili zlatne poluge.
Da bi ste ostvarili pravo na garantovanu preferencijalnu cenu neophodno je da posedujete nasu dokumentaciju formiranu prilikom kupovine i da se proizvod nalazi u funkcionalnom
( neostecenom ) fabrickom pakovanju.

Prodaja investicionog zlata. Zajedno s investicionim zlatnim polugama tezine 1 grama, 2 grama i 10 grama, zlatne poluge od 5 grama spadaju u kategoriju malih zlatnih poluga. Investicione zlatne poluge različitih veličina možete kupiti u Zlatarama GOLD na dve lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su naše višegodišnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autentičnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost

Može se reći kako je odnos cene i praktičnosti kod zlatne poluge od 5 grama dobro izbalansiran za kupce koji u kupovinu investicionog zlata planiraju uložiti nekoliko stotina eura. Prodaja zlatnih poluga od 5 grama obavlja se sigurno. Prodaju zlatnih poluga od 5 g prate odgovarajuci sertifikati ,koji potvrdjuju autenticnost i orginalnost istih. U zlatnom se portfoliu velikih ulagača zlatne poluge od 5 grama čuvaju kao prelazni apoen, za slučajeve hitne potrebe za likvidnošću. Osim za potrebe očuvanja vlastite imovine, zlatne poluge od 5 grama neretko se kupuju i kao poklon u posebnim prilikama – krštenja, rođendani, venčanja… Prodaju se samostalno ili pak zapakovane u plastičnu ambalažu.

U ponudi imamo zlatne poluge od 5 g ugledne nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju svajcarska robna marka Argor Heraeus , austrijska kovnica Munze Osterich i nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju ” GOOD DELIVERY ” sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Informacije možete potražiti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s višegodišnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlučili.