Dobro dosli na nasu web prezentaciju

Zlatna poluga 1000 grama

STATUS DOSTUPNOSTI PROIZVODA :
DOSTUPAN NA VAS ZAHTEV

VREME PREUZIMANJA PROIZVODA :
U DOGOVORENOM TERMINU

DEKLARACIJA PROIZVODA :
Naziv proizvoda : Zlatna poluga 1000 grama
Garantovana cistoca zlata : 999.9 %
Garantovana tezina zlata : 1000 g
Proizvodjac : Argor Heraeus.
Sertifikat proizvodjaca : LBMA.
Zemlja porekla: Svajcarska .
Zemlja uvoza : Evropska unija .
Uvoznik : Zlatara Gold.

SERTIFIKAT O AUTENTICNOSTI :
Zlatna poluga 1000 grama, poseduje medjunarodni sertifikat u okviru orginalnog fabrickog pakovanja.
Isti , potvrdjuje garantovane podatke za testirani i sertifikovani proizvod : Tezinu , cistocu , naziv proizvodjaca , zemlju porekla i identifikacionu oznaku .
Uvoznik formira dokumentaciju, koja dodatno garantuje legalnost i nepovredivost fizickog integriteta proizvoda koji kupujete.

GARANTNI ROK ZA PROIZVOD : TRAJAN:

VREME PLACANJA :
AVANS 10% PRILIKOM PORUCIVANJA –
PREOSTALI DEO- PRILIKOM PREUZIMANJA.

NACIN PLACANJA :
– Uplata na tekuci racun.
– Instant placanje.

Placanje se vrsi u dinarima po prodajnom kursu
POSLOVNE banke za evro na dan kupovine.
Prodajni kurs iznosi 1 dinar iznad srednjeg
NBS e na dan placanja ( srednji kurs NBS e + 1 dinar).

NAPOMENA:
Otkupna cena vazi samo za klijente koji su kod nas kupili zlatne poluge. Da bi ste ostvarili pravo na PREFERENCIJALNU OTKUPNU CENU ,
potrebno je da posedujete dokumetaciju formiranu prilikom kupovine i da se proizvod nalazi u funkcionalnom ( neostecenom ) fabrickom pakovanju.Unovcavanje svih investicionih formata kupljenih kod nas ZAGARANTOVANO je u svakom terenutku.

Kilogramske zlatne poluge predstavljaju najraskošniju kupovinu za srednje i velike investitore. Dobar odnos tezine i vrednosti čini ovu polugu atraktivnim investicionim proizvodom. Zlatne poluge od 1000 grama u rukama kupca bude osećaj moći, sigurnosti i poverenja. Ne postoji plemeniti metal čija je specifična tezina veća, a lepota sjaja izazovnija. Investicione zlatne poluge različitih veličina možete kupiti u Zlatarama GOLD na dve lokacije u Beogradu. Prodaja zlata obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su naše višegodišnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autentičnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost.

Zlatne poluge od 1000 grama ili jednog kilograma mogu se po veličini uporediti s manjim mobilnim uređajem. Mada se s obzirom na vrednost zlata radi o značajnom cenovnom iznosu, kilogramska zlatna poluga još je uvek dovoljno kompaktna da je moguće diskretno i bez teškoća uskladištiti. Baš kao i sve velike poluge koje se proizvode tehnikom livenja, i zlatne poluge od 1000 grama deluju čvrsto i pouzdano. Svaka poluga poseduje jedinstveni serijski broj koji omogućuje jedinstvenu identifikaciju pojedine poluge. U kategoriju velikih investicionih proizvoda od zlata, osim kilogramske zlatne poluge ubrajaju se još i polukilogramske poluge, poluge 250 grama, a ponekad i poluge od 100 grama.

U ponudi imamo zlatne poluge od 1000 g ugledne nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju svajcarska robna marka Argor Heraeus , sustrijska kovnica Munze Osterich i nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju ” GOOD DELIVERY ” sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Informacije možete potražiti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s višegodišnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlučili.