Dobro dosli na nasu web prezentaciju

Zlatna poluga 1000 grama

Finoća zlata : 999.9 %
Ukupna masa : 1000 g
Čista masa zlata : 1000 g(16.075 oz)
Proizvodjac : Argor Heraeus.
Zemlja porekla : Svajcarska.
Zemlja uvoza : Evropska unija .
Uvoznik : Zlatara Gold.

Nacin placanja :

– Uplata na tekuci racun.

Placanje se vrsi u dinarima po prodajnom kursu  POSLOVNE banke za evro na dan kupovine.
Prodajni kurs iznosi 1 dinar preko srednjeg kursa  NBS- e na dan placanja.

Napomena:
Otkupna cena je GARANTOVANA i vazi samo za klijente koji su kod nas kupili zlatne poluge.
Da bi ste ostvarili pravo na garantovanu preferencijalnu cenu neophodno je da posedujete nasu dokumentaciju.

Kilogramske zlatne poluge predstavljaju najraskošniju kupovinu za srednje i velike investitore. Dobar odnos tezine i vrednosti čini ovu polugu atraktivnim investicionim proizvodom. Zlatne poluge od 1000 grama u rukama kupca bude osećaj moći, sigurnosti i poverenja. Ne postoji plemeniti metal čija je specifična tezina veća, a lepota sjaja izazovnija. Investicione zlatne poluge različitih veličina možete kupiti u Zlatarama GOLD na dve lokacije u Beogradu. Prodaja zlata obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su naše višegodišnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autentičnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost.

Zlatne poluge od 1000 grama ili jednog kilograma mogu se po veličini uporediti s manjim mobilnim uređajem. Mada se s obzirom na vrednost zlata radi o značajnom cenovnom iznosu, kilogramska zlatna poluga još je uvek dovoljno kompaktna da je moguće diskretno i bez teškoća uskladištiti. Baš kao i sve velike poluge koje se proizvode tehnikom livenja, i zlatne poluge od 1000 grama deluju čvrsto i pouzdano. Svaka poluga poseduje jedinstveni serijski broj koji omogućuje jedinstvenu identifikaciju pojedine poluge. U kategoriju velikih investicionih proizvoda od zlata, osim kilogramske zlatne poluge ubrajaju se još i polukilogramske poluge, poluge 250 grama, a ponekad i poluge od 100 grama.

U ponudi imamo zlatne poluge od 1000 g ugledne nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju svajcarska robna marka Argor Heraeus , sustrijska kovnica Munze Osterich i nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju ” GOOD DELIVERY ” sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Informacije možete potražiti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s višegodišnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlučili.