Dobro dosli na nasu web prezentaciju

Zlatna poluga 10 grama

STATUS DOSTUPNOSTI PROIZVODA :
NA LAGERU

VREME PREUZIMANJA PROIZVODA :
ODMAH

DEKLARACIJA PROIZVODA :
Naziv proizvoda : Zlatna poluga 10 grama
Garantovana cistoca zlata : 999.9 %
Garantovana tezina zlata : 10 g
Proizvodjac : Argor Heraeus.
Sertifikat proizvodjaca : LBMA.
Zemlja porekla: Svajcarska .
Zemlja uvoza : Evropska unija .
Uvoznik : Zlatara Gold.

SERTIFIKAT O AUTENTICNOSTI :
Zlatna poluga 10 grama, poseduje medjunarodni sertifikat u okviru orginalnog fabrickog pakovanja.
Isti , potvrdjuje garantovane podatke za testirani i sertifikovani proizvod : Tezinu , cistocu , naziv proizvodjaca , zemlju porekla i identifikacionu oznaku .
Uvoznik formira dokumentaciju, koja dodatno garantuje legalnost i nepovredivost fizickog integriteta proizvoda koji kupujete.

GARANTNI ROK ZA PROIZVOD : TRAJAN:

VREME PLACANJA –
PRILIKOM PREUZIMANJA

NACIN PLACANJA :
– Uplata na tekuci racun.
– Instant placanje.

Placanje se vrsi u dinarima po prodajnom kursu
POSLOVNE banke za evro na dan kupovine.
Prodajni kurs iznosi 1 dinar iznad srednjeg
NBS e na dan placanja ( srednji kurs NBS e + 1 dinar).

NAPOMENA:
Otkupna cena vazi samo za klijente koji su kod nas kupili zlatne poluge. Da bi ste ostvarili pravo na PREFERENCIJALNU OTKUPNU CENU ,
potrebno je da posedujete dokumetaciju formiranu prilikom kupovine i da se proizvod nalazi u funkcionalnom ( neostecenom ) fabrickom pakovanju.Unovcavanje svih investicionih formata kupljenih kod nas ZAGARANTOVANO je u svakom terenutku.

Vrednost zlata u količini od 10 grama smatra se gornjom granicom mere malih ulaganja. Stoga 10-gramske zlatne poluge mogu biti atraktivne za širi krug kupaca s različitim ulagačkim strategijama. Investicione zlatne poluge različitih veličina možete kupiti u Zlatarama GOLD na dve lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su naše višegodišnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autentičnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost

Zlatne polugeod 10 grama obično su veličine omanjeg priveska za ključeve ili pak kocke šećera. Njihova kompaktnost kupcima omogućuje fleksibilnost upotrebe.Zahvaljujući diskretnom dizajnu, predstavljaju izvrsno sredstvo prenosa vrednosti kroz prostor i vreme. Čak i bogatiji investitori – koji obično kupuju veće poluge – svoj portifolo iz praktičnih razloga uravnotežuju investiciionim proizvodima manjih tezina. Zlatne poluge od 10 grama izvrsno obavljaju tu funkciju. Zlatne poluge od 10 grama takođe se mogu koristiti i kao poklon za posebne prlike. Premda je vrednost zlatne poluge od 10 grama značajno veća od vrednosti velikog broja svakodnevnih transakcija, to ipak ne znači da se 10-gramske poluge ne mogu iskoristiti kao sredstvo pretvaranja trajne imovine u likvidnu. U slučaju potrebe, polugu je moguće lagano unovčiti.

U ponudi imamo zlatne poluge od 10 g ugledne nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju svajcarska robna marka Argor Heraeus , austrijska kovnica Munze Osterich i nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju ” GOOD DELIVERY ” sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Informacije možete potražiti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s višegodišnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlučili.