STO GODINA SIGURNOSTI

SWISS
     GOLD 

SWISS GOLD 

Davna 1951 godina  predstavlja referentu tacku u proizvodnji plemenitih metala – dan koji je promenio svet – osnovan je svajcarski ARGOR HERAEUS.

Od tog dana, za Vasa personalna resenja vezana za stvaranje novih vrednosti od nakvalitetnijeg zlata ( cistoce 999,9 ) brine kompanija najprestiznije tehnoloske reputacije ARGOR HERAEUS.

Danas, sedamdeset godina kasnije, ARGOR HERAEUS deo je globalne poslovne kompanije HERAEUS sa sedistem u Hanau u Nemackoj.
2017 godina, kljucna je godina u promeni vlasnicke strukture .
Iste godine, Globalna poslovna jedinica HERAEUS P.METALS koja se nalazi u vlasnickom portfoliu HERAEUSA kupuje 100% akcija ARGOR HERAEUSA .

Na taj nacin HEREAUS I ARGOR HERAEUS postaju najveci prozvodjaci plemenitih metala na globalnom nivou. Heraeus i Argor Heraeus implementiraju inovativne tehnologije u proizvodnim procesima, koji se odvijaju po najvisim ekoloskim standardima.

Danas poslovna grupacija HERAEUS posluje 40 zemalja u svim relevantnim casovnim zonama i zaposljava 14 900 eksperata za analizu i proizvodnju plementih metala . Interesantan podatak jeste, da svi ostali proizvodjaci plemenitih metala kumulativno beleze  manje prihode u odnosu na grupaciju HERAEUS.

To najbolje ilustruje snagu brenda HERAEUS .

Snagu brenda dodatno dokazuje i cinjenica, sto  HERAEUS u svojim poslovnim knjigama iskazuje vrednost goodwilla u milijardama evra.

Kompanija HERAEUS kao krovnu kompaniju za upravljanje proizvodnim procesima, istice kovnicu ARGOR HERAEUS, ciji se logo nalazi na medjunarodnom certifikatima koji garantuju autenticnost proizvoda, nemackog HERAEUSA, svajcarskog ARGOR HERAEUSA i austrijskog MUNZE OSTERREICHA.

Osim proizvodnje plemenitih metala, koncern HERAEUS obuhvata i preduzeca iz oblasti zastite zivotne sredine, elektronike, zdravlja i industrijske primene.

Poslovna grupacija HERAEUS u svim poslovnim procesima koristi inovativne tehnologije, resenja zasnovana na sofisticiranoj ekspertizi materijala, kao i tehnolosko liderstvo.
Poverenje, pouzdanost, striktno pridrzavanje vodecih standarda uskladjenosti, transparentnost i finansijska stabilnost, osnovni su poslovni postulati grupacije HERAEUS vise od 160 godina.

Kompanija HERAEUS, prema referentnim poslovnim parametrima ( ostvareni prihodi, broj zaposleni , vrednost poslovne imovine ) nalazi se medju prvih deset porodicnih kompanija u Nemackoj.

 Danas, sedamdeset godina kasnije, svaka pomisao na HERAEUS I ARGOR HERAEUS implicira najvisi kvalitet i   najvisu sigirnost. 

 Najvredniji proizvod u trgovini zlatom, osim samog zlata, jeste poverenje. 

  Kada kupujete zlato velike sume novca i zlatnih plocica menjaju svoje  vlasnike. 

 Izbor kredibilne firme, kojoj cete ukazati svoje poverenje, od sustinskog je znacaja za uspeh investicije. 

 

Prilikom izbora firme kojoj ce te ukazati poverenje, potrebno je da obratite paznju na sledece elemente:

– DOSTUPNOST PROIZVODA

Firme koje imaju visoku dostupnost proizvoda i transparentne prodajne i otkupne cene, predstavljaju najbolji izbor .

– NACIN POSLOVANJA

Firme koje nude avansnu kupovinu uz uplatu celog iznosa, ne mogu se smatrati najboljim izborom .

– POSTOJANOST FIRME

Treba obratiti paznju koliko firma dugo posluje.

– REFERENTNI PARAMETRI FIRME

Neophodno je da svi referentni parametri firme budu stabilni i da bude ispunjeno načelo kontinuiranog poslovanja.

– ISKUSTVA I PREPORUKE PRIJATELJA ,KAO I JAVNO DOSTUPNA ISKUSTVA 

Poslovna reputacija i kredibilitet koje je firma izgradila na relevantnom trzistu, jako su bitni. Isti se prezentuju, kroz postovanje svih elemenata uspostavljenog poslovnog odnosa.

Prodajne i otkupne cene treba da budu javno dostupne u svakom trenutku. Ukoliko cene nisu transparentne, Vi svoju investiciju prepustate slobodnoj volji organa koji upravljaju privrednim drustvom.

KADA PROIZVODI NISU NA LAGERU PRODAVCA

Ukoliko su, cene nerealno niske, a rokovi za isporuku prilicno dugi, lako se moze desiti da se radi o piramidalnoj trgovini koja je Zakonom o trgovini strogo zabranjena. Neretko takvi trgovci pribegnu raznim ,,uvijenim ” formama kako bi nesmetano obavljaljli svoju aktivnost .

Takvim firmama ne treba ukazivati poverenje .

Kupovina i prodaja plemenitih metala je stvar poverenja.
Zbog toga pruzamo transparentne informacije o cenama razlicitih investicionih poizvoda, kako zlatnih poluga, tako i zlatnih dukata ( kovanica ).

Od samog osnivanja, nasa profesionalna orjentacija usmerena je da budemo referenta tacka za kupovinu plemenitih metala. Nasim kupcima nudimo, individualno konfigurisana resenja za fizicku kupovinu plemenitih metala.
U svom poslovanju, posebnu paznju posvecujemo stvaranju pozitivnih odnosa sa nasim uvazenim strankama. Sa posebnim uvazavanjem odnosimo se prema drzavi. Stvarajuci nove ekonomske vrednosti i realizujuci sve poreske obaveze u zemlji u kojoj poslujemo, dajemo doprinos ekonomskom razvoju drustvene zajednice kojoj pripadamo.

Zahvaljujuci kredibilnom nastupu na trzistu i poverenju ukazanom od najjaceg svetskog brenda za proizvodnju plemenitih metala HERAEUS, danas Zlatara Gold predstavlja najveci distrubitivni centar za kupovinu plemenitih metala u jugoistocnoj Evropi.

To ne bi bilo moguce bez Vas, Vaseg poverenja, poverenja partnerskih brendova, poverenja krovnih regulatora naseg poslovanja i pozitivnog poslovnog ambijenta u nasoj zemlji.