Dobro dosli na nasu web prezentaciju

Benefiti proizvodjaca

Benefiti proizvodjaca

Plemeniti metali predstavljaju proizvode kojima se trguje 24 sata dnevno.

Argor Heraeus predstavlja kompaniju najvise tehnoloske reputacije za proizvodnju plemenitih metala.

Proizvodi svih proizvodjaca plemenitih metala nisu ekvivalentno vrednovani na svetskom trzistu .

Vrednovanje proizvoda sa aspekta likvidnosti , zavisi od zastupljenosti i prepoznatljivosti proizvodjaca u svetu.

Najveci proizvodjac zlata u Evropi jeste -svajcarsko nemacki koncern Argor Heraeus koji se nalazi u sastavu nemacke poslovne grupacije Heraeus.

Proizvodi iz koncerna Argor Heraeus najjaci su brend u svetu plemenitih metala . kao takvi , proizvodi iz Argor Heraeusa pruzaju vlasnicima zlata najveci nivo sigurnosti i likvidnosti !!

Svaka pomisao na HERAEUS I ARGOR HERAEUS implicira najvisi kvalitet i najvisu sigurnost.

Proizvodi iz grupacije Heraeus , imaju najveci investicioni potencijal. Naime , to znaci da se proizvodi ovih kompanija , mogu unovciti bilo gde u svetu u po relevantnim vrednostima .

Referentne vrednosti za unovcavanje investicionog zlata uvek su nize oko 2,5% u odnosu na prodajne vrednosti istih .
Razlika izmedju prodajnih i otkupnih vrednosti je neophodna zbog viskoke promenljivosti vrednosti zlata iz minuta u minut.

Svi proizvodi nemaju istu cenu  za unovcavanjje. Tako proizvodi turskih livnica u Evropi se unovcavaju po cenama inputa ,ili narodnim jezikom receno , po cenama lomljenog zlata.

Kako bi ste doneli ispravnu odluku uvek je potrebno da proverite otkupnu vrednost za odredjeni proizvod pre kupovine.

 

Osim poslovne reputacije proizvodjaca , jako je bitna i poslovna reputacija distrubitera ,kojem cete ukazati poverenje za kupovinu zlata .

Reputacija distributera , predstavlja poziciju , koju je isti ,izgradio na relevantnom trzistu.
Reputacija se prezentuje, kroz predvidivost celokupnog poslovnog procesa od pocetka do kraja.

Pre nego sto se odlucite za kupovinu zlata , potrebno je da Vam se sve informacije ucine dostupnim.

Jako je bitno ,da prodajne i otkupne vrednosti budu javno dostupne, kako bi ste mogli pratiti efekat svoje investicije i upravljati sa istom.

Reputacija podrazumeva postovanje svih obaveza proisteklih iz uspostavljenog poslovnog odnosa .

Investicija u zlato , predstavlja eliminaciju potencijalnih monetarnih rizika i neizvesnosti i kao takva , potrebno je da bude u potpunosti predvidiva i transparentna.

Krovni regulator naseg poslovanja je Republika Srbija . Celokupan poslovni proces odvija se u skladu sa regulatornim propisima Republike Srbije.

POGLED U BUDUCNOST !

Proizvode koje ste kupili kod nas , mozete unovciti u svakom trenutku po preferencijalnim cenama koje su javno objavljene na nasoj digitalnoj platformi .

Kada nasa zemlja postane punopravna clanica Evropske Unije ,proizvode iz koncerna Argor Heraeus , osim na nasem trzistu bice moguce unovciti u svakoj zemlji Evropske Unije i Svajcarske konfederacije bez regulatornih ogranicenja vezanih za transport preko nasih drzavnih granica.

( NAPOMENA :trenutno je zabranjeno prenosenje plemenitih metala preko drzavnih granica nase zemlje. )

Zlatara Gold celu deceniju posluje i nastupa kredibilno na regionalnom trzistu .

Zahvaljuci tome , danas Zlatara Gold , predstavlja najveci distributivni centar u jugoistocnoj Evropi, prestiznih svetskih brendova za proizvodnju plemenitih metala: Argor Heraeus, Heraeus i Valcambi suisse.

To nikada ne bi bilo moguce bez Vas , Vaseg poverenja , poverenja partnerskih brendova, poverenja krovnih regulatora naseg poslovanja i pozitivnog poslovnog ambijenta u nasoj zemlji .