Dobro dosli na nasu web prezentaciju

AKTUELNI PROCES KUPOVINE

Poštovani posetioci,
.
Od ukidanja pdv-a na uvoz i promet investicionog zlata, nasa poslovna politika zasnivala se na istovremenom placanju i preuzimanju proizvoda.
.
Shodno tome, da je na tržištu plemenitih metala nastupio poremećaj izrazen u ograničenoj dostupnosti svih proizvoda, prinudjeni smo da uvedemo dva modela kupovine .
.
Prvi model kupovine :

AVANSNA KUPOVINA podrazumeva da nam uputite zahtev na službeni mail: zlataregold@gmail.com  sa preciznim informacijama šta želite da kupite. U momentu prijema Vašeg zahteva ,isti će biti biti analiziran.
U tom trenutku provericemo dostupnost proizvoda na lageru proizvodjaca. Ukoliko se, isti nalaze na lageru proizvodjaca, formiracemo Vam ponudu. Ukoliko Vam ponuda odgovara, rezervisacemo proizvode za Vas po cenama iz ponude. Cene postaju fiksne tj.nepromenljive u momentu prihvatanja nase ponude, bez obzira na kasnije promene na platformi.

Nakon prihvatanja Ponude, uplacujete Avansne vrednosti prema sledecim kriterijumima:

– Za Predracunske vrednosti koje iznose do

30 000 000,00 dinara uplacujute Avans u celosti na nas dinarski tekuci racun.

– Za predracunske vrednosti koje iznose preko 30 000 000,00 dinara, uplacujete Avans u iznosu od 20%.

Nakon izvrsene uplate na nas dinarski tekuci racun, formiracemo Vam Avansni racun i Potvrdu o primljenom avansu za predmetnu kupovinu.
Potvrda o primljenom Avansu i Avansni ( e-fiskalizovani) racun obezbedjuju Platiocu naveci stepen sigurnosti.
.
Ukoliko zelite, Avansni racun moze da bude personalizovan i da sadrzi identifikaciju kupca tj. Vas Jedinstveni maticni broj.
.
Prijemom avansa za nas nastaje prioritetna obaveza isporuke placenih proizvoda u sto kracem vremenskom intervalu. Isporuka placenih proizvoda je ZAGARANTOVANA !!
Ponuda za koju nije uplacen avans smatrace se nevazecom!
VREMENSKI ROK za isporuku proizvoda koji su avansno placeni, iznosi pet (7) sedam dana, racunajuci od dana kada je primljen avans.
.
U slucaju da dodje do nemogucnosti isporuke placenih proizvoda iz bilo kog razloga, novac cemo u celosti vratiti na Vas dinarski tekuci racun sa kog je placanje izvrseno. Zbog promene cena na platformi nakon izvrsene uplate, nije moguce zahtevati povrat uplacenog avansa. Takav zahtev bice odbijen i proizvodi ce Vam biti isporuceni u garantovanom roku.
Broj rezervacija je ograničen i prilagođava se dostupnosti proizvoda na lageru proizvođača.

Drugi model kupovine :

LAGERSKA KUPOVINA kada proizvodi budu dostupni na našem lageru. Kod ovog modela kupovine placanje i preuzimanje vrse se istovremeno. Kod lagerske kupovine trenutno nije moguce izvrsiti rezervaciju.

Ratna dejstva u Ukrajini izazvala su poremecaj na trzistu plemenitih metala. Ista su dovela do: Poskupljenja osnovnih energenata, novog nacina obracuna i naplate istih, kao i do pokretanja snazne inflacije. Inflatorni pritisci na vodece svetske valute, beleze istorijske maksimume. Ne postoji ni jedna valuta u svetu koja je ostala rezistenta na inflaciju. Turska belezi najveci istorijski inflatorni pritisak od 60% na medjugodisnjem nivou. SAD belezi inflaciju iznad 10% na tromesecnom nivou.Navedene cinjenice, uticu na istorisku traznju za zlatom, koja visestruko premasuje ponudu.
Ocekujemo brz prekid ratnih dejstava u Ukrajini i trajno uspostavljanje mira, kao i smanjenje inflatornih pritisaka na vodece valute, sto ce implicirati i normalizaciju na svetskom trzistu plemenitih metala.
U normalizovanim uslovima, lagerska prodaja za nas ce postati prioritetna. U takvim uslovima, radicemo bez pritiska i nasa uzajamna interakcija bice dodatno unapredjena.

Shodno aktuelnoj situaciji, prednost imaju avansne kupovine.
.
Zahvaljujemo na razumevanju.
.
Zlatara Gold.