AKTUELNI PROCES KUPOVINE

LAGERSKA KUPOVINA

Proizvode koji se nalaze na našem lageru moguce je kupiti odmah. Kod ovog modela kupovine placanje i preuzimanje vrse se istovremeno. Kod lagerske kupovine moguce izvrsiti rezervaciju cene, uplatom na nas dinarski tekuci racun.

U trenutku primljene uplate, proizvod je automatski rezervisan za Vas. Preuzimanje placenog proizvoda, mozete obaviti u poslovnici koja Vama najviše odgovara uz obaveznu prethodnu najavu.

U slucaju, da niste izvrsili rezervaciju cene, primenjuje se cena koja je aktuelna na nasoj digitalnoj platformi u momentu Vaseg dolaska.

 

NACINI PLACANJA

Sve znacajnije finansijske transakcije, realizuju se bezgotovinskim prenosom novca sa Vaseg na nas dinarski tekuci racun.
Shodno navedenom, pozeljno je da se novac nalazi na Vasem tekucem racunu. Ukoliko imate limit na tekucem racunu, potrebno je da isti uklonite, kako bi ste mogli izvrsiti placanje na licu mesta putem e- bankinga.

Limit uklanjate pozivom kontakt centra banke u kojoj je otvoren tekuci racun.

Uplatu mozete izvrsiti i direktno na nas dinarski tekuci racun u bilo kojoj banci, ili platnoj instituciji ovlascenoj za vrsenje platnog prometa od strane NBS-e.

Gotovinske transkacije (placanje u gotovini na nasoj blagajni) moguce je realizovati jednom u sest meseci u iznosu do 10 000 evra po Zvanicnom srednjem kursu NBS-e na dan placanja.

 

AVANSNA KUPOVINA

Ovaj model kupovine, primenjuje se kada se proizvodi ne nalaze na nasem lageru,vec na lageru proizvodjaca.
U tom slucaju neophodna je rezervacija cene. Rezervacija cene i proizvoda podrazumeva da Vam formiramo Predracunsku instrukciju (PONUDU) koja sadrzi kolicinu i cenu proizvoda.

Kako bi Ponuda postala validna, potrebno je, da u roku od par minuta od formiranja iste potvrdite kupovinu. Zatim, potrebno je da u sto kracem vremenskom roku izvrsite uplatu na nas dinarski tekuci racun u iznosu od 10% predracunske vrednosti na ime KAPARE ZA REALIZACIJU DOGOVORENOG POSLA.

Na osnovu kasnije promene cene/a za ugovoreni proizvod/e nije moguce zahtevati povrat Avansa(kapare).

Kada novac legne na nas dinarski tekuci racun formiracemo Vam i poslati Potvrdu o primljenom Avansu.

Kada proizvodi stignu na nas lager, mi Vas obavestavamo i Vi uplacujete preostali iznos od 90% na nas dinarski tekuci racun i vrsite preuzimanje placenih proizvoda .

Ukoliko dodje do nemogucnosti realizacije dogovorenog posla iz bilo kog razloga
,primljeni Avans cemo u celosti vratiti na Vas dinarski tekuci racun.